Jak rychle mohu budovat svalovou hmotu přirozeně?

Ok, Jak budovat svalovou hmotu?

My jsme se vztahuje to na délku v „Začátečník průvodce ke stále větší“, ale dám ti zkrácenou verzi:
 
Zvedat těžké věci, postupně zvedání těžších věcí.
Konkrétně patří dřepy a tahy a složené pohyby - se zaměřují na budování svalstva spouští v celé vaše tělo.
Spát, stejně jako je to možné.
Jíst více kalorií, a to zejména pokud jde o školicí dny (s dostatkem bílkovin a sacharidů, a zeleninou).
Opakujte každý měsíc po měsíci.
V případě pochybností, jíst víc, než si myslíte.
Pokud dáte příliš mnoho tuku, snížit zpět na kalorie / sacharidů na non-tréninkových dnů.
Cílem je, aby nit jehlu, kde balíme na velikosti a svalů, ale ne tuk. Pokud nebudeme jíst dostatek (obecně problém pro hubených lidí), budeme bojovat, aby na jeden. Nicméně, pokud bychom se přejídat budeme budovat svalovou hmotu a přidat nějaký tuk. Pak můžeme zkrátit tuk, pokud po několika týdnech zaznamenáme naše procento tělesného tuku připlížit.
 
„Ale Steve, nemám přístup do posilovny - mohu sbalit na sval se jen živé hmotnosti cvičení?“
 
Ano, můžete si sbalit na velikosti, zatímco jen dělá jednotku hmotnosti cvičení - udělal jsem to, když cestuje po světě - a gymnasté trénovat většinou s pohyby tělesné hmotnosti. Nicméně, to může cítit jako hrát Halo na obtížnost Legendary. To lze udělat, ale zatraceně to může být náročné - zejména pro nižší pohyby těla. Pokud váš jediným cílem je získat větší tak rychle, jak je to možné, přístup k činkou pro dřepy a mrtvý tah je téměř podmínkou.
 
Jedna poznámka: Naše genetika faktorem ohromně - někteří lidé mohou dát na svalu snadno, někteří lidé dát na tuku lehce, zatímco přirozeně tenké lidé (jako já), bude bojovat, aby na jeden. Je to v našem genetice! Můžeme jistě snažit bojovat bitvu, ale to bude boj o trochu víc než ostatní.
 
Poznámka o všechny výše uvedené. Pokud jste zmatená o tom, jak začít s silový trénink, nebo chcete začít s tělesné hmotnosti tréninku před pokusem posilovnu, nebo jen chcete, aby se ujistil, že jste v podřepu a dělá shybů v pořádku, jsme pokrýt vše v náš zdarma stáhnout průvodce, Silový trénink 101: Vše, co potřebujete vědět.

Komentar

Postingan Populer