antrenament Dumbbell pentru începători la domiciliu

Nu numai ca este powerlifting distractiv, acesta este printre cele mai bune metode pentru a reduce corpul tau procentul de grăsime și construi țesut muscular slab. Împreună cu vărsare de grăsime, o evaluare 2006 în British Journal of Sports medicatie discutat despre faptul că beneficiile de greutate de ridicare sunt: ​​creșterea masei osoase, fitness cardiovascular imbunatatit, rezistenta, precum și o senzație îmbunătățită de wellness.

Dacă sunteți novice, probabil te intrebi ce greutate de formare de antrenament trebuie să fie faci la centrul de fitness, și , de asemenea , mă bucur că te crezi un pas înainte. Majoritatea instructorilor de fitness sunt de acord că acțiunile exercises - substanță care funcționează numeroase grupe musculare simultan - cum ar fi genuflexiuni și , de asemenea , trage-up-uri, provoacă o cheltuială mai mare de energie și va permite organismului sa arda mai multe calorii precum și țesutului adipos din organism. În cazul în care a fost mult prea mult pentru a absorbi amintesc doar acest lucru: cu atât mai mare mișcarea, cu atât mai mult masa musculară a face uz de, și , de asemenea , ca rezultat, calorii suplimentare și grăsimi vă vărsat Citește mai mult ....

Solitar Arm Row
Hold unul halteră cu mâna dreaptă și așezați , de asemenea , mâna stângă și , de asemenea , genunchi pe o bancă. Menținerea spate plat, care deține greutatea cu palma orientată în. Leading cu cotul în comun trage greutatea în sus, storcand lama umăr la partea de sus. Repetați cu brațul stâng.

Partea superioară a corpului de presă
Lay pe o bancă, care deține ambele gantere la unghiuri de 90 de grade aplecat pe langa corp. Apăsați greutățile în sus peste partea superioara a corpului si apasati masa musculara piept unul cu celălalt în partea de sus. Mai lent de jos înapoi la plasarea început.

Pocalul Genuflexiuni
Țineți unul gămălie de ac până la sfârșitul anului și , de asemenea , stai cu picioarele un pic mai mare decat latimea umerilor, precum și genunchii și degetele de la picioare usor sa încheiat. Redus în jos într - o ghemuit. menținând trunchiul în poziție verticală și abdominali angajat. Apăsați pe tocuri precum și sta înapoi, stoarcere fesierii pe partea de sus.

Îndreptare
Țineți pinheads cu palmele îndreptate în spate și , de asemenea umeri. Mixt la solduri, menținându - spate direct, și menținând , de asemenea, Pinheads lângă picioare. Păstrați - vă greutatea în tocuri pentru a vă asigura că vă simțiți o întindere în tendoanele poplitee, precum și alinierea corectă a back - up împingând șoldurile mai departe.

Cheltuielile de presă
Țineți ambele pinheads cu un cot de 90 de grade la articulațiile brațului și , de asemenea , articulatiile cot poartă înălțime. Menținerea dumneavoastră de bază solidă, apăsați greutățile suspendate deasupra , fără a lăsa arc înapoi.

Komentar

Postingan Populer