Гантелі тренування для початківців в домашніх умовах

Мало того, що важка атлетика задоволення, він є одним з кращих способів, щоб знизити відсоток жиру в організмі і побудувати м'язову м'язову тканину. Поряд з пролиття жиру, 2006 оцінка в British Journal спорту Медикаменти обговорювали, що вигоди від важкої атлетики є: збільшення кісткової маси, поліпшення серцево-судинної системи, витривалість, а також поліпшене відчуття гарного самопочуття.

Якщо ви новачок, ви , ймовірно , цікаво , що силові тренування тренування ви повинні робити в фітнес - центрі, а також я радий , що ви віруючи один крок вперед. Більшість фітнес - інструкторів погоджуються , що дії РЕЧОВИНА exercises - , які працюють численні групи м'язів одночасно - як присідання , а також підтягування, викликають більший енергетичний витрата, а також дозволяють організму спалювати ще більше калорій, а також жиру. Якби це було занадто багато , щоб поглинути тільки пам'ятайте: чим більше рух, тим більше м'язової маси ви використовуєте, а також в результаті додаткові калорії і жир ви пролили Детальніше ....

Одиночний Arm Row
Тримайте один гантелі правої руки , а також покладіть ліву руку , а також коліно на лаві. Підтримуйте спину плоскою, тримаючи вагу з вашої долонею в. Провідною з ліктьовим суглобом залучити вага вгору, sqeezing вашої лопатки у верхній частині. Повторіть з лівою рукою.

Верхня частина тіла Натисніть
Lay на лавці, тримаючи обидві гантелі під кутом 90 градусів зігнуті по боках. Натисніть гирі вгору над верхньою частиною тіла і притиснути груди м'язової маси один з одним у верхній частині. Повільніше поперек до розміщення початку.

Кубок Присідання
Тримайте один Pinhead до кінця , а також стояти ноги трохи більше , ніж на ширині плечей, а також коліна і пальці ніг злегка кінчалися. Зниження вниз навпочіпки. зберігаючи тулуб в вертикальному положенні і черевного заручені. Натисніть через п'яти, а також встати назад вгору, стискаючи ваші сідничні зверху.

Deadlift
Тримайте pinheads з долонями в плечі , а також назад. Спільні на стегнах, тримаючи спину прямо, а також підтримання pinheads біля ваших ніг. Тримайте свою вагу в п'ятах , щоб переконатися , що ви відчуваєте розтягнення в ваших підколінних сухожиллях, а також правильне вирівнювання спини вгору штовхає ваші стегна вперед.

Витрати Натисніть
Візьміться за обидва pinheads з 90 градусів вигином в вашому членике , а також ваші ліктьові суглоби несуть висоту. Підтримка вашого основні твердим, натисніть вага нависає , не даючи задню арку.

Komentar

Postingan Populer