Činka cvičenie pre začiatočníkov doma

Nielen, že je vzpieranie zábava, to je jedným z najlepších spôsobov, ako znížiť podiel telesného tuku a budovať štíhle svalového tkaniva. Spolu so zbavujú tuku, z roku 2006 hodnotenie v British Journal of Sports Lieky diskutovali, že výhody vzpieranie sú: zvýšenie kostnej hmoty, zlepšenie kardiovaskulárne fitness, vytrvalosť, rovnako ako zlepšený pocit wellness.

Ak ste začiatočník, Asi sa pýtate, čo silový tréning cvičenia treba robiť vo fitness centre, a tiež som rád, že ste veriť jeden krok dopredu. Väčšina cvičiteľa sa zhodujú, že akcia sledovaných látok exercises-- ktoré pracujú rad svalových skupín naraz - ako drepy a tiež pull-up, vyvolávajú väčšiu energetické náklady, ako aj umožniť telo spáliť ešte viac kalórií, rovnako ako telesný tuk. Keby to tak bolo, ako veľmi absorbovať len pamätať toto: čím väčší pohyb, čím viac svalovej hmoty budete využívať, a tiež v dôsledku dodatočné kalórií a tuku vám vrhnúť Viac ....

Solitary Arm Row
držať jeden činka s vašou pravou rukou a tiež umiestniť svoju ľavú ruku a tiež kolená na lavičke. Zachovať vaše chrbát plochá, držať váhu dlaň smerom dovnútra. Predná s lakťovou kĺb kresliť váhu hore, sqeezing svoju lopatku na vrchole. Opakujte s ľavou paží.

Horná časť tela Press
ležal na lavici, drží obe činky pod uhlom 90 stupňov usilujúce o svojich stranách. Stlačte váhy až nad hornej časti tela a stlačte hrudníka svalovej hmoty so sebou na vrchole. Pomalší dolnej časti chrbta s umiestnením začiatku.

Pohár Squat
Držte jednu špendlíkovej hlavičky do konca a tiež stánok s nohami trochu väčší než šírku ramien od seba, rovnako ako kolená a prsty ľahko skončil. Znížená do drepu. udržiavať váš trup vo vzpriamenej polohe a vaše brušné svaly zaoberá. Stlačte cez päty, rovnako ako postaviť späť hore, stláčanie svoje glutes na vrchole.

Deadlift
Držte špendlíkovej hlavičky s dlaňami dovnútra aj ramená dozadu. Kĺb na bok, aby vaše chrbát priamo, a tiež zachovanie špendlíkovej hlavičky v blízkosti svojich nohách. Udržať svoju váhu v pätách, aby sa ubezpečil, že máte pocit, úsek vo svojich hamstringy, rovnako ako správne zarovnanie záložný tlačiť vaše boky dopredu.

Náklady Press
Držte obe špendlíkovej hlavičky s 90 ° ohybom na dosah paže kĺby a tiež vaše lakťových kĺbov niesť výšku. Udržiavanie vaše pevné jadro, stlačte váh previsnuté, bez toho aby vám váš chrbát oblúk.

Komentar

Postingan Populer