Dumbbell trening for nybegynnere hjemme

Ikke bare er vektløfting moro, er det blant de beste metodene for å redusere kroppens fettprosent og bygge mager muskel vev. Sammen med Shedding fett, en evaluering i British Journal of Sports Medisinering 2006 diskutert at fordelene med vektløfting er: økt beinmasse, bedre kondisjon, utholdenhet, samt en forbedret følelse av velvære.

Hvis du er en nybegynner, er du sannsynligvis lurer på hva vekttrening treningsøktene du må gjøre på treningssenteret, og også jeg er glad du tror ett skritt på forhånd. Flertallet av treningsinstruktører er enige om at stoffet exercises-- handlinger som arbeider mange muskelgrupper samtidig - som knebøy og også pull-ups, lokke fram en større energi utgifter samt tillate kroppen til å brenne enda mer kalorier samt kroppsfett. Hvis det var altfor mye å absorbere bare husk dette: jo større bevegelse, jo mer muskelmasse du gjøre bruk av, og også som et resultat av ekstra kalorier og fett du kaster Les mer ....

Solitary Arm Row
Hold en dumbbell med høyre hånd og også plassere venstre hånd og også kneet på en benk. Oppretthold ryggen flat, holder vekten med håndflaten vendt i. Ledende med albuen felles trekke vekten opp, sqeezing din skulderblad på toppen. Gjenta med venstre arm.

Overkroppen Press
lå på en benk, holder begge manualer i 90 graders vinkel bøyd på sidene. Trykker vektene opp over overkroppen og trykk brystet muskelmasse med hverandre på toppen. Tregere lavere tilbake til begynnelsen plassering.

Goblet Squat
Hold en knappenålshode ved slutten og også stå med føttene litt større enn skulderbredde fra hverandre så vel som knær og tær litt endte opp. Redusert ned i en knebøy. opprettholde overkroppen oppreist og Mage engasjert. Trykk gjennom hælene samt stå opp igjen, klemme glutes på toppen.

Markløft
Hold pinheads med håndflatene vendt i, og også skuldrene tilbake. Joint på hoftene, holde ryggen rett, og også opprettholde pinheads nær bena. Holde vekten i hælene for å sørge for at du føler en strekk i hamstrings, samt korrekt justering av ryggen opp presser hoftene framover.

Utgifter Trykk
Hold begge pinheads med en 90 graders bøy på armen ledd og også dine albueledd bære høyde. Vedlikeholde kjerne solid, trykker vektene hengende uten å la ryggen bue.

Komentar

Postingan Populer