Dumbbell vaja za začetnike doma

Ne samo, da je dvigovanje uteži zabavno, da je med najboljših načinov za zmanjšanje procent telesne maščobe in graditi pusto mišično tkivo. Skupaj z prašijo maščobe, vrednotenje v British Journal of Sports Medication 2006 razpravljali, da so koristi za dvigovanje uteži: poveča kostno maso, izboljšano kardiovaskularni fitnes, vzdržljivost, kot tudi izboljšan občutek dobrega počutja.

Če ste začetnik, ste verjetno sprašujete, kaj je telesna vadba vadbe, morate biti delaš v fitnesu, in tudi jaz sem vesel, da si verjame, en korak naprej. Večina fitnes inštruktorjev se strinjata, da s snovjo exercises-- dejanja, ki istočasno delujejo številne skupine mišic - kot squats in tudi pull-ups, izzove večje stroške energije, kot tudi omogočajo telesu, da gorijo tudi več kalorij, kot tudi telesne maščobe. Če bi bilo tako preveč, da absorbira samo zapomni si to: večja gibanje, bolj mišično maso jih uporabljajo, in tudi kot rezultat, dodatne kalorije in maščobe, ki jih Preberi več...

dvojček Arm Row
držite eno Ročka z desno roko, pa tudi postavite levo roko in tudi kolena na klopi. Ohranite svoj hrbet raven, ki imajo težo z dlanjo obrnjeno navznoter. Glavno z komolca skupni pripravi težo gor, sqeezing rame rezilo na vrhu. Ponovite z levo roko.

Zgornji del telesa Press
Lay na klopi, ki imajo obe dumbbells na 90 stopinj kota ukrivljen na vaših straneh. Pritisnite uteži čez zgornji del telesa in pritisnite prsih mišične mase med seboj na vrhu. Počasneje spodnjem delu hrbta na umestitev začetek.

Kelih Squat
držite eno Pinhead do konca in tudi stati z nogami nekoliko manjše od širine ramen narazen, pa tudi kolena in noge rahlo končal. Zmanjšana v čepenje. vzdrževanje vaš trup pokonci in se ukvarjajo vaši abdominals. Pritisnite s petami pa tudi stojijo nazaj, stiskal svoje glutes na vrhu.

Deadlift
držite pinheads z dlanema v in tudi ramena nazaj. Skupno na vaših bokih, vodenje hrbet neposredno, in tudi ohranjanje pinheads bližini noge. Naj svojo težo v petah, da se prepričajte, da se počutite odsek v vaših hamstrings, kot tudi pravilno poravnavo back up potiska boke naprej.

Stroški Press
držite obe pinheads z 90 stopinj ovinku na dosegu roke sklepih in tudi vaše komolce spoji imeti višino. Vzdrževanje vaše jedro trdno pritisnite uteži previsno brez najemnin vaš zadnji lok.

Komentar

Postingan Populer