Dumbbell workout voor beginners thuis

Niet alleen is gewichtheffen leuk, het is een van de beste methoden om uw vetpercentage te verlagen en de bouw van mager spierweefsel. Samen met het afstoten van vet, een evaluatie in 2006 in het British Journal of Sports Medicatie besproken dat de voordelen van gewichtheffen zijn: verhoogde botmassa, verbeterde cardiovasculaire conditie, uithoudingsvermogen, evenals een verbeterde gevoel van welzijn.

Als je een beginner bent, ben je waarschijnlijk afvragen wat gewicht workouts moet je zou moeten doen in het fitnesscentrum, en ook ik ben blij dat je het geloof een stap vooruit. De meerderheid van de fitness-instructeurs het erover eens dat stof exercises-- acties die talrijke spiergroepen tegelijk werken - pull-ups zoals squats en ook, wekken een grotere energie-kosten, alsmede om het lichaam om nog meer calorieën als lichaamsvet te verbranden. Als dat was veel te veel te absorberen dit alleen niet vergeten: hoe groter de beweging, hoe meer spiermassa je gebruik van maken, en ook als gevolg van de extra calorieën en vet dat je schuur Lees meer ....

Solitary Arm Row
Houd één halter met je rechterhand en ook uw linkerhand en ook knie op een bankje. Onderhoud uw rug plat, houdt het gewicht met je handpalm naar in. Leading met uw ellebooggewricht te trekken van het gewicht omhoog, sqeezing je schouderblad aan de top. Herhaal dit met de linkerarm.

Bovenlichaam Druk
lag op een bank, met zowel dumbbells op 90 graden hoeken gebogen over je lichaam. Druk op de gewichten boven je bovenlichaam en druk op je borst spiermassa met elkaar aan de top. Langzamer onderrug naar het begin plaatsing.

Goblet Squat
Houd een speldenknop aan het eind en ook staan met de voeten een beetje groter dan schouderbreedte uit elkaar, evenals de knieën en tenen iets belandde. Verminderde naar beneden in een kraakpand. het onderhoud van uw bovenlichaam rechtop en uw buikspieren ingeschakeld. Druk op om door uw hielen evenals stand back-up, knijpen je billen op de top.

Deadlift
Houd pinheads met handpalmen in en schouders ook weer terug. Joint op je heupen, houd je rug rechtstreeks, en ook het behoud van de pinheads de buurt van uw benen. Houd je gewicht in je hielen om ervoor te zorgen dat u rek voelt in je hamstrings, evenals juist de uitlijning van een back-up te duwen je heupen verder.

Uitgaven Druk op
Houd beide pinheads met een 90 graden bocht op je arm gewrichten en ook uw elleboog gewrichten dragen hoogte. Het onderhouden van uw kern solide, drukt u op de gewichten overhangende zonder dat je rug boog.

Komentar

Postingan Populer