Evde acemi Dumbbell egzersiz

eğlenceli halter olmakla kalmayıp, vücudunuzun yağ yüzdesini azaltmak ve yağsız kas dokusunu oluşturmak için en iyi yöntemlerden biridir. artmış kemik kütlesi, geliştirilmiş kardiyovasküler fitness dayanıklılık, hem de sağlıklı yaşam geliştirilmiş bir duygu: yağ dökerek ile birlikte, British Journal of Sports İlaçta 2006 değerlendirme ağırlık kaldırma faydaları olduğunu tartıştılar.

Eğer bir acemi iseniz, muhtemelen ağırlık çalışması Fitness merkezinde yapıyor olmalı workouts merak ediyorsanız, hem de ben önceden bir adım inanarak sevindim. Ayrıca pull-up çömelme gibi ve, daha büyük bir enerji masrafı ortaya yanı sıra vücut daha fazla kalori yanı sıra vücut yağ yakmak için izin - spor eğitmenleri çoğunluğu aynı anda çok sayıda kas gruplarının çalışması maddenin exercises-- eylemler konusunda hemfikirdir. Hareketi, sen faydalanmak daha fazla kas kütlesi daha büyük, ve .... ayrıca sonuç olarak size döken ekstra kalori ve yağ Devamı: o emmek için çok fazla olsaydı sadece bu hatırlamak,daha fazla oku...

Solitary Kol Satır
birini tutun sağ elinizle dambıl ve ayrıca bir bankta SOL el ve ayrıca diz yerleştirin. Palmiye içinde bakacak ağırlığını tutan düz sırt koruyun. Eklem dirseğinizin ile Lider kilo hazırlamak, üstünde omuz bıçak sqeezing. SOL kolu ile tekrarlayın.

Üst vücut Basın
90 derecelik açılarla hem dambıl tutarak bir bankta Lay, sizin tarafta eğildi. Yukarı üst vücut üzerinde ağırlıkları basın ve üstteki birbirleri ile göğüs kas kütlesini basın. Yavaş alt sırt başlangıcı yerleşime.

Kadeh Çömelme
sonunda bir toplu iğne başı tutun ve biraz da sona omuz aralığında açık olarak diz ve ayak biraz daha büyük ayak ayakta. Bir ağız kavgası aşağı Azaltılmış. dik bedeninizde korumak ve karın meşgul. Topuklarını aracılığıyla basın yanı üstte senin glutes sıkma, geri durmak olarak.

Deadlift
içinde bakacak avuç içleri topuzlarında tutun ve aynı zamanda geri omuzlar. Senin kalçalara Ortak doğrudan sırtını tutarak ve aynı zamanda bacaklarınızda yakın topuzlarında sürdürmek. Eğer hamstrings bir streç yanı doğru olarak ileriye kalçanızı iterek yedekleme hizalamasını hissetmek emin olmak için topuklu kilonuzu tutun.

Gider Basın
Kolun eklemlerde 90 derece viraj ile hem topuzlarında tutun ve aynı zamanda dirsek eklemleri yüksekliğini taşırlar. Sırtın kemer izin vermeden sarkan ağırlıkları basın çekirdek katı bakımı.

Komentar

Postingan Populer