Hantel träning för nybörjare hemma

Inte bara tyngdlyftning kul, det är bland de bästa metoderna för att minska kroppsfett procent och konstruera mager muskelvävnad. Tillsammans med sprider fett, en utvärdering i British Journal of Sports Medicinering 2006 diskuterade att fördelarna med tyngdlyftning är: ökad benmassa, förbättrad kondition, uthållighet, liksom en förbättrad känsla av välbefinnande.

Om du är nybörjare, är du förmodligen undrar vad styrketräning träning du måste göra på gymmet, och även jag är glad att du tro ett steg i förväg. Majoriteten av fitness instruktörer är överens om att ämnet exercises-- åtgärder som fungerar många muskelgrupper samtidigt - som knäböj och även pull-ups, framkalla en större energi bekostnad samt låta kroppen att bränna ännu mer kalorier samt kroppsfett. Om det var alldeles för mycket för att absorbera bara ihåg detta: Ju större rörelse, desto mer muskelmassa du använder, och även som en följd av de extra kalorier och fett du kasta Läs mer ....

Solitary Arm Row
Håll ett hantel med höger hand och också placera vänster hand och även knä på en bänk. Behåll ryggen platt, hålla vikten med handflatan inåt. Ledande med armbågsleden dra vikten upp, sqeezing din skulderbladen på toppen. Upprepa med vänster arm.

Överkroppen Press
Lay på en bänk, håller båda hantlar i 90 graders vinkel böjd på sidorna. Tryck vikterna upp över överkroppen och tryck bröstet muskelmassa med varandra i toppen. Långsammare lägre tillbaka till början placering.

Goblet Squat
Håll ett knappnålshuvud i slutet och även stå med fötterna lite större än axelbrett samt knän och tår något hamnade. Minskad ner i en knäböj. behålla din torso upprätt och din mage engagerade. Tryck genom hälarna samt stå tillbaka upp, klämma din glutes ovanpå.

Dead
Håll knappnålshuvuden med handflatorna i och axlar också tillbaka. Joint på höfterna, hålla ryggen direkt, och även upprätthålla pinheads nära benen. Håll din vikt i hälarna för att se till att du känner en sträcka i dina hamstrings, liksom korrekt anpassning av back up driver höfterna framåt.

Kostnader Press
Håll båda pinheads med 90 graders böj på din arm lederna och även armbågen lederna bära höjd. Underhåll av din kärna fast trycker vikterna överhängande utan att låta din rygg båge.

Komentar

Postingan Populer