Hantele treniņu iesācējiem mājās

Ne tikai ir svarcelšana jautri, tas ir viens no labākajām metodēm, lai samazinātu ķermeņa tauku procentu un veidot liesās muskuļu audu. Kopā ar kaisa taukus ar 2006. gada novērtējumu, kas British Journal of Sports Medikamenti apsprieda, ka ieguvumi no svara celšanas ir palielināts kaulu masas, uzlabota sirds un asinsvadu fitnesa, izturību, kā arī uzlabota sajūta labsajūtu.

Ja esat iesācējs, jūs droši vien jautājums, kāda svara apmācību treniņiem jums ir darīt fitnesa centrā, un arī es esmu priecīgs jūs domāt vienu soli iepriekš. No fitnesa instruktoru vairākums piekrīt, ka viela, exercises-- pasākumi, kas darbojas vairākas muskuļu grupas vienlaicīgi - piemēram, squats un arī Pull-ups, izvilinātu lielāku enerģijas izmaksas, kā arī ļauj organismam sadedzināt vēl vairāk kaloriju, kā arī ķermeņa tauku. Ja tas bija pārāk daudz, lai absorbētu tikai atcerieties šo: jo lielāks kustību, jo vairāk muskuļu masas jūs izmantot, un arī kā rezultātā, papildu kalorijas un tauku nomest Lasīt vairāk ....

Vientuļnieks Arm Row
Turiet vienu hantele ar savu labo roku, un arī ievietot savu kreiso roku un arī ceļgalu uz sola. Uzturēt muguru dzīvoklis, turot svaru ar savu palmu saskaras. Leading ar savu elkoni kopīgā izdarīt svaru uz augšu, sqeezing jūsu lāpstiņas augšpusē. Atkārtojiet ar kreiso roku.

Ķermeņa augšdaļas Preses
gulēja uz soliņa, turot abus hanteles 90 grādu leņķī saliekta uz jūsu puses. Nospiediet svaru līdz pār savu ķermeņa augšdaļas un nospiediet krūškurvja muskuļu masu ar otru augšpusē. Lēnāka zemāks atpakaļ uz sākumu izvietojumu.

Biķeris Tupēt
Turiet vienu kniepadatas galviņu līdz beigām, kā arī stāvēt ar kājām nedaudz lielāks nekā plecu platumā, kā arī ceļgaliem un kāju nedaudz beidzās. Samazināta leju tupēt. uzturēt savu ķermeni stāvus un nodarbojas jūsu vēdera. Nospiediet caur jūsu papēži, kā arī stāvēt atpakaļ uz augšu, saspiežot jūsu glutes uz augšu.

Deadlift
Turiet pinheads ar plaukstām vērstām un arī plecus atpakaļ. Kopīgā jūsu gurniem, saglabājot muguru tieši, kā arī saglabājot pinheads pie jūsu kājām. Saglabājiet savu svaru papēžiem, lai pārliecinātos, ka jūs jūtaties stiept jūsu hamstrings, kā arī pareizu saskaņošanu atpakaļ uz augšu stumj savus gurnus uz priekšu.

Izdevumi Preses
Turiet abas pinheads ar 90 grādu līkumu jūsu rokas locītavām un arī jūsu elkonis locītavām sedz augstumu. Saglabājot jūsu kodols cieta, nospiediet svars pārkarēm, neļaujot muguru arch.

Komentar

Postingan Populer