Hantelio treniruotės pradedantiesiems namuose

Ne tik Sunkioji įdomus, tai yra vienas iš geriausių būdų, kaip sumažinti savo kūno riebalų procentą ir statyti liesos raumenų audinį. Kartu su barsto riebalų, 2006 m vertinimas "British Journal of Sports Vaistai aptarta, kad nauda svorio kėlimo yra: padidėjęs kaulų masė, pagerėjo širdies ir kraujagyslių sporto klubas, ištvermę, taip pat patobulinta jausmas sveikatingumo.

Jei esate naujokas, jūs tikriausiai įdomu, kas, treniruočių turite daryti ne sporto centre, o taip pat Džiaugiuosi jūs tikėti vieną žingsnį iš anksto. Fitneso instruktoriai dauguma sutinka, kad medžiaga exercises-- veiksmai, kurie dirba daug raumenų grupių vienu metu - kaip pritūpimai ir taip pat Pull-ups, sukelia didesnį energijos išlaidas, taip pat leidžia organizmui deginti net daugiau kalorijų, taip pat kūno riebalų. Jei tai buvo taip per daug sugerti tik prisiminti tai: kuo didesnis judėjimą, tuo daugiau raumenų masės jums pasinaudoti, o taip pat dėl to, papildomų kalorijų ir riebalų Jūs praliejo Skaityti daugiau ....

Solitary Rankų eilutė
turi vieną Dumbbell su savo dešinę ranką, taip pat patalpinti savo kaire ranka, taip pat kelio ant suoliuko. Išlaikyti nugarą butas, turintis svorį su delnu į vidų. Vedantis su savo alkūnės sąnario atkreipti svoris iki, sqeezing savo mentės viršuje. Pakartokite su kairės rankos.

Viršutinė kūno Paspauskite
atsigulė ant suoliuko, turintis abu hantelius 90 laipsnių kampu sulenkta ant šonų. Paspauskite svorius virš jūsų viršutinė kūno dalis ir paspauskite krūtinės raumenų masę tarpusavyje viršuje. Lėtesnis mažesnis atgal į pradžios vietą.

Taurė pritūpęs
Laikykite vieną Pinhead iki galo ir taip pat stovas su kojomis šiek tiek didesnis nei pečių plotyje, taip pat kelių ir kojų šiek tiek galų gale. Sumažintas žemyn į pritūpęs. išlaikyti savo liemenį tiesiai ir užsiima savo pilvo. Paspauskite per savo kulniukai taip pat stovėti atgal, nuspaudžiant savo glutes viršuje.

Trauka
Laikykite pinheads su delnais ir taip pat pečių atgal. Jungtinis į savo klubų, išlaikant nugarą tiesiai, taip pat išlaikyti pinheads šalia jūsų kojų. Laikykite savo svorį jūsų kulniukai, įsitikinkite, kad jums jaustis ruožas jūsų dvigalvis, taip pat informacija apie atsargines kopijas stumia savo klubus į priekį derinimą.

Išlaidos Paspauskite
Laikykite abu pinheads su 90 laipsnių lenkimo metu jūsų rankos sąnarių ir alkūnės sąnarių būti aukštį. Išlaikyti jūsų pagrindinė kietas, paspauskite svorius pakibęs be nuomos nugarą arch.

Komentar

Postingan Populer