Súlyzó edzés kezdő otthon

Nem csak a súlyemelés szórakoztató, az egyik legjobb módszer, hogy csökkentse a testzsírszázalék és a kivitelezést sovány izomszövetet. Együtt szórnak zsírt, egy 2006 értékelés a British Journal of Sports gyógyszeres megbeszéltük, hogy előnyeit súlyemelés közül növelte a csont tömegét, jobb szív-és érrendszeri fitness, állóképesség, valamint javított közérzetet.

Ha egy kezdő, akkor valószínűleg kíváncsi, milyen súlya edzés edzés meg kell csinálni a fitneszteremben, és örülök, hogy te hívő egy lépéssel előre. A legtöbb fitness oktatók egyetértenek abban, hogy az anyag exercises - intézkedéseket, hogy a munka számos izomcsoportot egyszerre - mint a guggolás és húzódzkodás, kiváltani egy magasabb energia ráfordítás, továbbá lehetővé teszi a test éget még több kalóriát, valamint a testzsír. Ha ez volt túl sok, hogy felszívja ne feledd: minél nagyobb a mozgás, annál több izomtömeget igénybe veszi, és ennek eredményeként az extra kalóriát és zsírt istállót Bővebben ....

Magányos Arm Row
Tartsa egy súlyzó a jobb kezével, és azt is tegyük a bal kezét és térdét egy padra. Fenntartani a hátsó lapos, tartja a súlyát a tenyerét nézzen. Vezető a könyökízület felhívni a súlya, sqeezing a lapocka a tetején. Ismételjük meg a bal karját.

A felsőtest Press
Lay egy padon, kezében két súlyzók 90 fokos szög hajlított oldala mellett. Nyomja meg a súlyok fölött felsőtestét, és nyomja meg a mellkasi izmok tömege egymással a tetején. Lassabb alsó vissza az elejére elhelyezés.

Serlege Squat
Tartsa egy csipetnyi végére és állni láb egy kicsit nagyobb, mint a váll szélessége egymástól, valamint a térd és a lábujjak kissé a vége. Csökkenthető egy zömök. fenntartása a törzs függőlegesen, és a has részt. Nyomja át a sarka, valamint álljon vissza, szorította a fenék a tetején.

Felhúzás
Tartsa Pinheads a tenyerek és szintén vállakat hátra. Közös a csípő, tartsa vissza közvetlenül, továbbá fenntartja a Pinheads közel a lábad. Tartsa a súlyát a sarka, hogy arról, hogy úgy érzi, egy szakaszon a combhajlító, valamint helyes igazítását vissza nyomja a csípőt tovább.

Költségek Press
Fogja meg mindkét Pinheads egy 90 fokos kanyar a ízületeket és a könyök ízületek elviselni magasságát. Fenntartása a mag szilárd, nyomja meg a súlyok lelógó nélkül hagyta a hátad arch.

Komentar

Postingan Populer