Ako rýchlo môžem budovať svalovú hmotu prirodzene?

Ok, Ako budovať svalovú hmotu?

My sme sa vzťahuje to na dĺžku v "Začiatočník sprievodca k stále väčšej", ale dám ti skrátenú verziu:
 
Dvíhať ťažké veci, postupne zdvíhanie ťažších vecí.
Konkrétne patrí drepy a ťahy a zložené pohyby - sa zameriavajú na budovanie svalstva spúšťa v celé vaše telo.
Spať, rovnako ako je to možné.
Jesť viac kalórií, a to najmä pokiaľ ide o školiacej dni (s dostatkom bielkovín a sacharidov, a zeleninou).
Opakujte každý mesiac po mesiaci.
V prípade pochybností, jesť viac, než si myslíte.
Ak dáte príliš veľa tuku, znížiť späť na kalórie / sacharidov na non-tréningových dní.
Cieľom je, aby niť ihlu, kde balíme na veľkosti a svalov, ale nie tuk. Ak nebudeme jesť dostatok (všeobecne problém pre chudých ľudí), budeme bojovať, aby na jeden. Avšak, ak by sme sa prejedať budeme budovať svalovú hmotu a pridať nejaký tuk. Potom môžeme skrátiť tuk, ak po niekoľkých týždňoch zaznamenáme naše percento telesného tuku priblížiť.
 
"Ale Steve, nemám prístup do posilňovne - môžem zbaliť na sval sa len živej hmotnosti cvičenie?"
 
Áno, môžete si zbaliť na veľkosti, zatiaľ čo len robí jednotku hmotnosti cvičenie - urobil som to, keď cestuje po svete - a gymnasti trénovať väčšinou s pohybmi telesnej hmotnosti. Avšak, to môže cítiť ako hrať Halo na obtiažnosť Legendary. To možno urobiť, ale sakramentsky to môže byť náročné - najmä pre nižšie pohyby tela. Ak váš jediným cieľom je získať väčší tak rýchlo, ako je to možné, prístup k činkou pre drepy a mŕtvy ťah je takmer podmienkou.
 
Jedna poznámka: Naša genetika faktorom ohromne - niektorí ľudia môžu dať na svalu ľahko, niektorí ľudia dať na tuku ľahko, zatiaľ čo prirodzene tenké ľudia (ako ja), bude bojovať, aby na jeden. Je to v našom genetike! Môžeme určite snažiť bojovať bitku, ale to bude boj o trochu viac ako ostatné.
 
Poznámka o všetky vyššie uvedené. Ak ste zmätená o tom, ako začať s silový tréning, alebo chcete začať s telesnej hmotnosti tréningu pred pokusom posilňovňu, alebo len chcete, aby sa ubezpečil, že ste v podrepe a robí zhybov v poriadku, sme pokryť všetko v náš zadarmo stiahnuť sprievodca, Silový tréning 101: Všetko, čo potrebujete vedieť.

Komentar

Postingan Populer