Як швидко я можу побудувати м'язи природним шляхом?

Добре, Як побудувати м'язи?

Ми розглянули це, нарешті, в «Керівництві для початківця Отримання Bigger», але я дам вам скорочену версію:
 
Lift важких речей, поступово піднімаючи важкі речі.
Зокрема, включають присідання й станову тягу і складні рухи - вони орієнтовані на побудову м'язів викликає у всьому вашому тілі.
Спіть стільки, скільки ви можете.
Їжте більше калорій, особливо на тренувальні дні (з великою кількістю білка і вуглеводів і овочів).
Повторіть місяць після місяця після місяця.
Якщо ви сумніваєтеся, є більше, ніж ви думаєте.
Якщо ви поклали занадто багато жиру, скоротити калорії / вуглеводи на нетренувальні дні.
Мета тут полягає в нитки в голку, де ми пакуємо за розміром і м'язи, але не жир. Якщо ми не їмо досить (як правило, проблеми для худих людей), ми будемо боротися, щоб надіти або. Однак, якщо ми переїдати ми будемо будувати м'язи і додати трохи жиру. Потім ми можемо обрізати жир, якщо через кілька тижнів ми помітили, наш відсоток жиру тіла повзе вгору.
 
«Але Стів, я не маю доступ до тренажерного залу - можна упакувати на м'язи за допомогою всієї ваги тіла вправи?»
 
Так, ви можете упакувати на розмірі в той час як тільки робити вправу ваги тіла - я зробив це в той час, подорожуючи по світу - і гімнасти тренуватися в основному з рухами ваги тіла. Проте, це може відчувати себе, як грати в Halo на Легендарній складності. Це може бути зроблено, але млинець це може бути складним - особливо для нижчих рухів тіла. Якщо ваша єдина мета полягає в тому, щоб отримати більше, як можна швидше, доступ до гиря для присідань і станової тяги майже вимога.
 
Одну примітку: Наша генетика фактор надзвичайно - деякі люди можуть поставити на м'язи легко, деякі люди покласти на жир легко, в той час як природно худі люди (як я), буде боротися, щоб надіти або. Це в нашій генетиці! Ми, звичайно, можемо зробити все можливе, щоб боротися з цією битвою, але це буде боротьба за деякі більше, ніж інші.
 
Примітка про все вище. Якщо ви збентежені про те, як почати з силовими тренуваннями, або ви хочете, щоб почати навчання ваги тіла, перш ніж намагатися тренажерним залом, або ви просто хочете, щоб переконатися, що ви навпочіпки і підтягування права, ми покриваємо все це в наш безкоштовне завантажувати керівництво, Strength Training 101: Все, що потрібно знати.

Komentar

Postingan Populer