Πόσο γρήγορα μπορώ να οικοδομήσουμε μυ φυσικά;

Εντάξει, Πώς μπορώ να χτίσετε το μυ;

Έχουμε καλύψει αυτό επί μακρόν στο «Οδηγός για Αρχάριους μεγαλώνει», αλλά εγώ θα σας δώσει τη συντομευμένη έκδοση:
 
Σηκώνετε βαριά πράγματα, σταδιακά άρση βαρύτερα πράγματα.
Συγκεκριμένα περιλαμβάνουν καταλήψεις και deadlifts και σύνθετες κινήσεις - στοχεύουν την οικοδόμηση των μυών προκαλεί σε ολόκληρο το σώμα σας.
Κοιμηθείτε όσο μπορείτε.
Φάτε περισσότερες θερμίδες, ειδικά τις ημέρες κατάρτισης (με πολλές πρωτεΐνες και υδατάνθρακες και λαχανικά).
Επαναλάβετε μήνα με το μήνα με το μήνα.
Σε περίπτωση αμφιβολίας, τρώνε περισσότερο απ 'όσο νομίζετε.
Αν βάλετε σε πάρα πολύ λίπος, περικοπές στις θερμίδες / υδατάνθρακες κατά τις ημέρες μη-κατάρτισης.
Ο στόχος εδώ είναι να το νήμα της βελόνας όπου το πακέτο με το μέγεθος και το μυ, αλλά όχι λίπος. Αν δεν τρώτε αρκετά (συνήθως ένα πρόβλημα για κοκαλιάρικο άτομα), θα δυσκολευτεί να βάλει είτε. Ωστόσο, αν υπερφαγία θα χτίσετε το μυ και να προσθέσετε κάποιο λίπος. Στη συνέχεια μπορούμε να κόψετε το λίπος, αν μετά από μερικές εβδομάδες παρατηρούμε το ποσοστό σωματικού λίπους μας ανοδική πορεία.
 
«Αλλά ο Steve, δεν έχω πρόσβαση σε ένα γυμναστήριο - μπορώ να συσκευάσει σε μυ μόνο με το σωματικό βάρος ασκήσεις;»
 
Ναι, μπορείτε να συσκευάσετε σε μέγεθος, ενώ κάνει μόνο ασκήσεις σωματικού βάρους - το έκανα, ενώ ταξιδεύει ανά τον κόσμο - και αθλήτριες εκπαιδεύσει ως επί το πλείστον με τις κινήσεις του σωματικού βάρους. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αισθάνονται σαν να παίζουν Halo στο Legendary δυσκολία. Αυτό μπορεί να γίνει, αλλά βλασφημία μπορεί να είναι δύσκολο - ειδικά για τα χαμηλότερα κινήσεις του σώματος. Εάν μοναδικός στόχος σας είναι να πάρει μεγαλύτερες όσο το δυνατόν γρηγορότερα, η πρόσβαση σε μια μπάρα για καταλήψεις και άρσεις θανάτου είναι σχεδόν μια απαίτηση.
 
Μια σημείωση: η γενετική παράγοντας μας σε παρά πολύ - μερικοί άνθρωποι μπορούν να βάλουν στο μυ εύκολα, μερικοί άνθρωποι βάζουν σε λίπος εύκολα, ενώ φυσικά αδύνατοι άνθρωποι (όπως εγώ) θα δυσκολευτεί να βάλει είτε. Είναι στη γενετική μας! Μπορούμε σίγουρα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την καταπολέμηση αυτή τη μάχη, αλλά θα είναι ένας αγώνας για λίγο περισσότερο από τους άλλους.
 
Σημείωση σχετικά με όλα τα παραπάνω. Αν είστε σε σύγχυση σχετικά με το πώς να ξεκινήσετε με ασκήσεις ενδυνάμωσης, ή θέλετε να ξεκινήσετε με την κατάρτιση σωματικού βάρους πριν δοκιμάσετε ένα γυμναστήριο, ή απλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είστε οκλαδόν και να κάνει pull-ups σωστά, έχουμε καλύψει όλα αυτά σε μας δωρεάν downloadable οδηγός, Αντοχή Κατάρτισης 101: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε.

Komentar

Postingan Populer