Колко бързо мога да се изгради мускулна естествено?

Добре, Как да се изгради мускул?

Ние сме обхванати това подробно в "Ръководство за начинаещи за все по-големи", но аз ще ви дам съкратената версия:
 
Повдигнете тежки неща, постепенно вдигане на тежки неща.
По-конкретно включва клекове и тяга и комбинирани движения - те са насочени сградата на мускулите води в цялото ви тяло.
Спете колкото можете.
Яжте повече калории, особено в тренировъчни дни (с много протеини и въглехидрати, както и зеленчуци).
Повторете месец след месец след месец.
В случай на съмнение, да се хранят повече, отколкото си мислите.
Ако сложите на твърде много мазнини, се намалят на калории / въглехидрати в дните без тренировка.
Целта тук е да вденете иглата, където ние се опаковат по размер и мускулите, но не и мазнини. Ако не ядете достатъчно (обикновено е проблем за кльощави хора), ние ще се борим, за да постави на един от двамата. Въпреки това, ако ние преяждаме ние ще изгради мускули и добавете малко мазнини. След това можем да отрежете мазнините, ако след няколко седмици забелязваме нашия процент телесни мазнини потекло.
 
"Но Стив, аз не разполагат с достъп до фитнес зала - мога ли да се опаковат на мускулите само с телесна маса упражнения?"
 
Да, можете да се опаковат по размер, докато само прави телесна маса упражнения - Аз го направих по време на пътуване в света - и гимнастички тренират най-вече с движения със собствено тегло. Това обаче може да се чувства като играе Halo на Легендарният трудност. Тя може да бъде направено, но по дяволите може да бъде предизвикателство - особено за по-ниски движения на тялото. Ако вашият единствен цел е да се получи по-големи, толкова бързо, колкото е възможно, достъп до щанга за клекове и тяга е почти изискване.
 
Една забележка: Нашата генетика фактор за значително - някои хора могат да поставят на мускулна лесно, някои хора поставят на мазнини лесно, а естествено тънки хора (като мен) ще се борят да постави на един от двамата. Това е в нашите генетика! Ние със сигурност може да направим всичко възможно, за да се бори с тази битка, но ще бъде борба за някои повече от други.
 
Забележка за всички по-горе. Ако не сте напълно наясно как да се започне с обучение сила, или искате да започнете с телесно тегло обучение, преди да опитате с фитнес зала, или просто искате да се уверите, че клекнал и прави набирания прав, ние покриваме всичко това в нашето безплатно ръководство за изтегляне, силови тренировки 101: Всичко, което трябва да знаете.

Komentar

Postingan Populer