Cât de repede pot construi musculare in mod natural?

Ok, Cum pot construi musculare?

Ne-am acoperit acest lucru pe larg în „Ghidul începătorului pentru obtinerea mai mare“, dar eu voi da versiunea prescurtata:
 
Lift lucruri grele, de ridicare progresiv lucrurile mai grele.
includ în mod specific genuflexiuni si indreptari si miscari combinate - ele țintesc construirea musculare declanșează în întregul corp.
Somn la fel de mult ca poti.
Mananca mai multe calorii, mai ales în zilele de antrenament (cu o multime de proteine ​​si carbohidrati si legume).
lună repetă după lună după lună.
Dacă aveți îndoieli, mananca mai mult decât crezi.
Dacă ai pus prea multă grăsime, se taie din nou pe calorii / carbohidrati pe zi fara antrenament.
Scopul aici este de a înfila acul în cazul în care ne împacheta pe marimea si musculare, dar nu de grăsime. Dacă nu mâncați suficient (în general, o problemă pentru oameni slabi), vom lupta pentru a pune pe ambele. Cu toate acestea, dacă vom mânca prea mult, vom construi musculare și se adaugă unele grăsimi. Putem tăiați apoi grăsime, în cazul în care după câteva săptămâni am observat procentul nostru de grăsime corporală târâtor în sus.
 
„Dar Steve, nu am acces la o sală de gimnastică - pot ambala pe musculare, cu doar exerciții de greutate corporală?“
 
Da, puteți pachet de dimensiunea în timp ce doar fac exerciții de greutate corporală - am făcut-o în timp ce călătoresc în lume - și gimnaste tren cea mai mare parte cu mișcări de greutate corporală. Cu toate acestea, acest lucru se poate simți ca joc Halo pe dificultate Legendarul. Se poate face, dar la naiba poate fi o provocare - mai ales pentru mișcările corpului mai mici. Dacă singurul tău scop este de a obține mai mare cât mai repede posibil, accesul la o halteră pentru genuflexiuni și Îndreptare este aproape o cerință.
 
O notă: factorul nostru genetica foarte mult - unele persoane pot pune pe muschi ușor, unii oameni a pus pe grăsime ușor, în timp ce oamenii în mod natural subțire (ca mine) va lupta pentru a pune pe ambele. Este în genetica noastre! Putem face tot posibilul pentru a lupta cu această luptă, dar va fi o luptă pentru ceva mai mult decât altele.
 
Notă despre toate cele de mai sus. Dacă sunteți confuz despre cum să înceapă cu puterea de formare, sau doriți să începeți cu greutate corporală de formare înainte de a încerca o sală de sport, sau doriți doar să vă asigurați că sunteți ghemuite și de a face pull-up-uri dreapta, acoperim toate acestea, în ghidul nostru descărcabil gratuit, Forța de formare 101: Tot ce trebuie să știți.

Komentar

Postingan Populer