Hoe snel kan ik natuurlijk spieren opbouwen?

Oke, Hoe kan ik spieren op te bouwen?

We hebben dit gedekt lengte in de “Beginner's Guide to Getting Bigger” maar ik zal je de verkorte versie te geven:
 
Tillen van zware dingen, zwaardere dingen geleidelijk te tillen.
Specifiek omvatten squats en deadlifts en samengestelde bewegingen - ze gericht zijn op de spieropbouw triggers in je hele lichaam.
Slaap zoveel als je kunt.
Eet meer calorieën, vooral op training dagen (met veel eiwitten en koolhydraten, en groenten).
Herhaal maand na maand na maand.
Bij twijfel, eet meer dan je denkt.
Als je op te veel vet, bezuinigen op calorieën / koolhydraten op niet-trainingsdagen.
Het doel hier is om de naald waar we pakken op grootte en spieren, maar niet vet te rijgen. Als we niet genoeg is (over het algemeen een probleem voor magere mensen) te eten, zullen we worstelen om ofwel op te zetten. Echter, als we te veel eten we spieren op te bouwen en doe er wat vet. We kunnen dan trim de vet, als na een paar weken zien we ons vetpercentage omhoog kruipt.
 
“Maar Steve, ik heb geen toegang tot een sportschool hebben - ik kan pakken op spier met alleen lichaamsgewicht oefeningen?”
 
Ja, je kunt pakken op maat, terwijl slechts doen lichaamsgewicht oefeningen - ik deed het tijdens het reizen de wereld - en turnsters trainen meestal met lichaamsgewicht bewegingen. Echter, dit kan voelen als het spelen van Halo op Legendary moeilijkheidsgraad. Het kan worden gedaan, maar verdomd kan het een uitdaging zijn - vooral voor lagere bewegingen van het lichaam. Als je enige doel is om grotere zo snel mogelijk te krijgen, toegang tot een barbell voor squats en deadlift is bijna een vereiste.
 
Eén opmerking: Onze genetica factor in enorm - sommige mensen kunnen op spier gemakkelijk gezegd, sommige mensen zetten gemakkelijk vet, terwijl van nature dunne mensen (zoals ik) zal moeite hebben om ofwel op te zetten. Het zit in onze genen! We kunnen zeker doen ons best om die strijd aan te gaan, maar het zal een strijd voor sommigen meer dan anderen.
 
Opmerking over al het bovenstaande. Als je in de war over hoe om te beginnen met krachttraining, of u wilt beginnen met een lichaamsgewicht training voordat je probeert een sportschool, of wil je gewoon om ervoor te zorgen dat je hurken en pull-ups gelijk hebt, bespreken we dat alles in onze gratis downloadbare gids, Krachttraining 101: Alles wat u moet weten.

Komentar

Postingan Populer