Kaip greitai aš galiu sukurti raumenų natūraliai?

Gerai, Kaip sukurti raumenų?

Apie tai išsamiai į "Pradedančiųjų vadovas vis didesni", bet aš duosiu jums sutrumpintą versiją:
 
Pakelkite sunkių dalykų, palaipsniui keliant sunkesnius daiktus.
Tiksliau yra pritūpimai ir deadlifts ir sudėtiniai judesiai - jie nukreipti raumenų pastatas paleidžia savo visą kūną.
Miegoti tiek, kiek galite.
Valgyti daugiau kalorijų, ypač mokymo dienų (su daug baltymų ir angliavandenių, ir daržovių).
Pakartokite mėnuo po mėnesio po mėnesio.
Jei abejojate, valgyti daugiau, nei jūs manote.
Jeigu jūs įtraukėte ant per daug riebalų, sumažinti dėl kalorijų / angliavandenių Ne treniruočių dienomis.
Čia tikslas yra sriegis adatą kur mes pack dydžio ir raumenų, bet ne riebalų. Jei mes nevalgo pakankamai (paprastai problema liesas žmonių), mes bus sunku įdėti arba. Tačiau, jei mes persivalgyti mes sukurti raumenų ir pridėti šiek tiek riebalų. tada mes galime apdaila riebalų, jei po kelių savaičių pastebime mūsų kūno riebalų procentas šliaužti.
 
"Bet Steve'as, aš neturiu prieigos prie treniruoklių salė - galiu pack raumenų su tik kūno svorio pratimai?"
 
Taip, jūs galite pack dydžio, o tik daro kūno svorio pratimai - aš jį keliaujant pasaulį - ir gimnastai daugiausia traukinys su kūno svorio judesius. Tačiau, tai gali jaustis kaip žaisti Halo ant legendinio sunkumų. Tai gali būti padaryta, bet velniškai ji gali būti sudėtinga - ypač apatinę kūno judesius. Jei jūsų vienintelis tikslas yra gauti didesni kaip greitai, kaip įmanoma, prieiga prie už pritūpimai ir trauka štanga beveik reikalavimas.
 
Viena pastaba: Mūsų genetika veiksnys ypatingai - kai kurie žmonės gali įdėti raumenų lengvai, kai kurie žmonės įdėti riebalų lengvai, o natūraliai ploni žmonės (kaip aš), bus sunku įdėti arba. Tai mūsų genetika! Mes tikrai galime padaryti viską, kad kovoti, kad kova, bet tai bus kova už šiek tiek daugiau nei kiti.
 
Pastaba apie visus aukščiau. Jei esate supainioti apie tai, kaip pradėti stiprumo mokymas, ar norite pradėti su kūno svorio mokymo prieš bandant treniruoklių salė, ar tiesiog norite įsitikinti, kad jūs esate tupint ir daro Pull-ups teisus, mes apimti visus, kad Mūsų nemokamai atsisiųsti vadovas, Stiprumas mokymo 101: Viskas ko jums reikia žinoti.

Komentar

Postingan Populer