Kui kiiresti ma ehitada lihaseid loomulikult?

Okei, Kuidas ehitada lihaseid?

Oleme kaetud seda pikalt "Algaja juhend Kuidas suurem", kuid ma annan teile lühendatud versioon:
 
Tõstke raske asju, järk-järgult tõstes raskemad asjad.
Täpsemalt hõlmavad squats ja jõutõmme ja ühend liikumine - need on suunatud lihaste hoone vallandab kogu oma keha.
Sleep nii palju kui võimalik.
Söö rohkem kaloreid, eriti õppepäevi (rohke valgu ja süsivesikute ja köögiviljad).
Korrake iga kuu pärast kuu.
Kui kahtled, süüa rohkem kui sa arvad.
Kui paned liiga palju rasva, kärpida kaloreid / süsivesikuid mitte-õppepäevi.
Eesmärk siin on niit nõela kus me pakkida suuruse ja lihaste kuid mitte rasva. Kui me ei söö piisavalt (üldiselt probleemiks alasti inimest), siis võitlevad panna kas. Kuid kui me söövad me ehitada lihaseid ja lisada mõned rasva. Seejärel saame rasvaimu kui mõne nädala möödudes märkame meie keha rasvaprotsendi hiiliva üles.
 
"Aga Steve, ma ei ole juurdepääsu jõusaali - ma saan pakkida lihaste vaid kehakaalu harjutusi?"
 
Jah, saate pakendi suuruse samas ainult teed kehakaalu harjutusi - ma tegin seda reisil maailma - ja võimlejad koolitada enamasti kehakaaluga liigutusi. Kuid see ei tunne mängivad Halo legendaarne raskusi. Seda saab teha, kuid kuradi see võib olla raske - eriti alakeha liikumist. Kui teie ainus eesmärk on saada suurem nii kiiresti kui võimalik, juurdepääs tõstekangi squats ja jõutõmme on peaaegu nõue.
 
Üks märkus: meie geneetika tegur tohutult - mõned inimesed saavad panna lihaste lihtsalt mõned inimesed panna rasva kergesti, samas loomulikult õhuke inimesed (nagu mina) näevad vaeva, et panna kas. See on meie geneetika! Me ei saa kindlasti teha oma parima, et võidelda selle lahingu, kuid see saab olema võitlus mõned rohkem kui teised.
 
Märkus umbes kõik eespool. Kui oled segaduses, kuidas alustada harjutamiseks või soovite alustada kehakaalu koolitus, enne kui proovite jõusaal, või sa lihtsalt tahad teha kindel, et sa oled kükitades ja teeme pull-ups õigus, me katma kõik selle sisse meie tasuta allalaaditav juhend harjutamiseks 101: Kõik, mida sa pead teadma.

Komentar

Postingan Populer