Kuinka nopeasti voin rakentaa lihas luonnollisesti?

Okei, Miten rakentaa lihas?

Selvitimme jo tätä pitkään, että ”Aloittelijan opas saada isompi”, mutta minä annan sinulle lyhennetty versio:
 
Nostaa raskaita asioita, asteittain nostamalla raskaampia asioita.
Erityisesti sisältävät kyykky ja deadlifts ja yhdiste liikkeitä - ne kohdistuvat lihaksen rakennuksen laukaisee koko kehon.
Nukkua niin paljon kuin voit.
Syö enemmän kaloreita, erityisesti koulutuspäivää (runsaalla proteiinin ja hiilihydraatteja, ja vihannekset).
Toista kuukausi kuukauden jälkeen.
Jos olet epävarma, syö enemmän kuin luulet.
Jos laitat liikaa rasvaa, leikata kaloria / hiilihydraatteja Välipäivinä.
Tavoitteena tässä on lanka neulansilmään, jossa pakkaamme koosta ja lihaksen, mutta ei rasvaa. Jos emme syö tarpeeksi (yleensä ongelma laiha ihmisille), me taistelu laittaa myöskään. Jos kuitenkin ylensyödä me lihas ja lisätä rasvaa. Voimme sitten leikata rasvaa, jos muutaman viikon kuluttua huomaamme meidän kehon rasvaprosentti noususuunnassa.
 
”Mutta Steve, minulla ei ole pääsyä kuntosalille - voinko pakata lihaksen vain painon harjoituksia?”
 
Kyllä, voit pakata kokoon, kun vain sen painon harjoituksia - Tein sen matkoilla maailman - ja voimistelijat kouluttaa enimmäkseen paino liikkeitä. Tämä voi kuitenkin tuntua pelaa Halo legendaarisen vaikeuksia. Se voidaan tehdä, mutta hitto voi olla haastavaa - varsinkin alavartalon liikkeitä. Jos ainoa tavoite on saada isompi niin nopeasti kuin mahdollista, pääsy barbell varten kyykky ja maastaveto on lähes vaatimus.
 
Yksi huomautus: Meidän genetiikka tekijä valtavasti - jotkut ihmiset voivat laittaa lihas helposti, jotkut ihmiset laittaa rasvaa helposti, vaikka luonnollisesti ohut ihmiset (kuten minä) jatkossa vaikea laittaa myöskään. Se on meidän genetiikan! Voimme varmasti tehdä parhaamme taistella taistelun, mutta se tulee olemaan taistelu jotkut enemmän kuin toiset.
 
Ohje koskien kaikkia edellä. Jos olet hämmentynyt siitä, miten aloittaa voimaharjoittelun tai haluat aloittaa painon koulutusta ennen kuin yrittää kuntosali tai haluat vain varmistaa, että olet kyykyssä ja tekee leuanvedoille oikeassa, me kattaa kaikki että ilmainen ladattava opas, voimaharjoitteluun 101: Kaikki mitä tarvitsee tietää.

Komentar

Postingan Populer