Milyen gyorsan tud én izomépítés természetesen?

Oké, Hogyan izomra?

Már foglalkozott a hosszasan a „Kezdők útmutatója egyre nagyobb”, de adok a rövidített változata:
 
Emeljen nehéz dolgokat, fokozatosan emelő nehezebb dolgokat.
Különösen közé guggolás és a felhúzás és összetett mozgások - céloznak az izomépítés kiváltjuk az egész testet.
Aludj, amennyit csak tudsz.
Több kalóriát fogyasztunk, különösen a képzési napok (bő fehérjét és szénhidrátot, és zöldség).
Ismételje hónapról hónapról hónapra.
Ha kétségei vannak, többet eszik, mint gondolná.
Ha fel túl sok zsír, vágott vissza a kalória / szénhidrát kívüli képzési nap.
A cél itt az, hogy menet a tűt, ahol csomag méretétől és az izom, de nem kövér. Ha nem eszik eleget (általában problémát sovány emberek), akkor küzd, hogy fel sem. Azonban, ha sokat eszik fogunk izomra, és adjunk hozzá egy kis zsír. Tudjuk majd vágja le a zsír, ha néhány hét múlva vesszük észre a testzsírszázalék kúszik fel.
 
„De Steve, én nem férhetnek hozzá a tornaterem - tudom csomagolni az izmok csak a testtömeg gyakorlatokat?”
 
Igen, akkor pakolj méret mellett csak ennek a testsúly gyakorlatok - Megcsináltam, miközben utazik a világban - és tornászok vonat többnyire testtömeg mozgásokat. Azonban ez érezheti magát, mint a Halo Legendary nehézségi. Meg lehet csinálni, de a fenébe is kihívást - különösen az alacsonyabb test mozgását. Ha az egyedüli cél az, hogy nagyobb a lehető leggyorsabban, a hozzáférést egy súlyzó a guggolás és a felhúzás szinte követelmény.
 
Egy megjegyzés: A genetika tényező rendkívül - egyesek fel izom könnyen, néhány ember hozott zsír könnyen, miközben természetesen vékony emberek (mint én) küzdeni fog azért, hogy az sem. Ez a mi genetika! Mi természetesen mindent megteszünk, hogy harcolni a csatát, de ez lesz a harc a valamivel több, mint mások.
 
Megjegyzés az összes fenti. Ha zavaros, hogyan kell kezdeni erősítő edzés, vagy meg szeretné kezdeni a testtömeg képzés előtt próbál egy tornaterem, vagy csak azt, hogy győződjön meg róla, guggolva, és ezzel húzódzkodás jobb, lefedjük az összes, hogy ingyenes letölthető útmutató, Erősítőtraining 101: Minden, amit tudnod kell.

Komentar

Postingan Populer